Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas ultra boost

#1
ÿþNaar verluidt op 21 oktober te laten vallen, kun je op adidas yeezy alle BEAMS-locaties een paar oppikken terwijl adidas op het punt staat om ze ergens in november uit te brengen. Na de eerste preview blijven er meer foto's van deze aankomende adidas Ultra Boost 3.0 verschijnen onthuld. In essentie trouw aan zijn oorspronkelijke ontwerpethos, pronkt deze nieuwe iteratie echter met een vernieuwd, marmerachtig primeknitpatroon dat tinten wit en rood door de slankere compositie verweeft. Terwijl het model wordt versterkt met de vertrouwde en bijpassende TPU-laag op zijn achterkant. Eindelijk, een zuiveren witte traditionele oppepper zool eenheid beëindigt het ontwerp. Een releasedatum is nog niet vrijgegeven, maar blijf op de hoogte van KicksOnFire voor verdere updates. 

We hebben net een eerste glimp opgevangen van de nieuwe volledig witte colorway van de Kith x adidas Ultra Boost Mid en we zijn nu terug met meer gedetailleerde afbeeldingen van de schoenen. Deze nieuwe versie van de populaire adidas Ultra Boost neemt een hogere snit / enkel aan in vergelijking met het origineel zoals de primeknit is gedaan in volledig wit, samen met een adidas nmd metalen zilveren hak die zorgt voor een leuke pop. Ronnie Fieg / Kith-branding is toegevoegd aan de tong en inlegzolen om de samenwerking te bevestigen. Er is nog geen releasedatum aangekondigd, maar houd ons in de gaten voor updates voor Kicks On Fire. Vind je dit volledig witte paar beter dan het veelkleurige aanbod? Adidas-gesponsorde atleet en Washington Redskins cornerback adidas originals Josh Norman bewezen dit 

Teruggegeven in zwarte en tech aarde, kun je verwachten dat deze paren ergens in het voorjaar van 2017 zullen verschijnen bij adidas retailers voor $ 110 per stuk. Na het dragen van op mocassin geïnspireerde botsingen tijdens pre-game hot-ups vorige week, wil brede ontvanger DeAndre Hopkins van de Houston Texans vandaag nog een stijlvolle cleat rocken voorafgaand aan zijn wedstrijd tegen de Indianapolis Colts Hopkins wil de adidas cleat zijn die je ziet waarboven inspiratie wordt gehaald uit traditionele instappers. Deze Adidas Adizero 5-Star 5.0-schoenplaat is bruin met bruinbruine en kastanjebruine slagen en kwastjes die aan de tong bungelen. De inspiratie voor het ontwerp kwam van de off-the-field-modestijl Hopkins en zijn liefde voor een specifiek paar adidas voetbalschoenen slippers. Van veraf de adidas Originals 

We hebben onlangs de gehele Adidas Y-3 Sport herfst / winter 2016-collectie bekeken. Y-3S TRAIL X. Kom in een drievoudig zwart motief, laten we de schoen van dichterbij bekijken. De adidas Y-3S TRAIL X is een sportversie van de Trail X. Hij komt uit een bovenwerk van neopreen met rubberen slagen op het spatbord en de oogjes. Daarnaast wordt het ook geleverd met een colal strap die een minimale adidas-branding herbergt. Aan de achterkant vind je een groot haktreklipje voorzien van een waterdichte ritssluiting. Ten slotte verschijnt Boost-technologie op de hiel en een robuuste continentale zool lijkt laag. Haal nu een paar op vandaag voor $ 455. 

De adidas Originals Stan Smith One Piece Strap. Whoa, dat is een mondvol, toch ?! Stan Smith komt met, zonder aarzelen, laten we over deze upcomin drop gaan die debuteert in twee verschillende colorways. "Adidas Originals Stan Smith One Dit is niet het enige dat een drievoudig riemversieringssysteem krijgt, maar het wordt geleverd met een bovenwerk uit één stuk. Een tonale premium lederen bovenkant wordt geaccentueerd door de gelaserde tong, perforerend op de panelen fungeert als Three Stripes branding en branding op de hiel. Met de keuze voor Vapor Pink of Black worden beide paren in contrast gebracht met de gebroken witte zooleenheid. Verwacht dat deze in de nabije toekomst zullen verdwijnen. 

Winkelprijs wil de traditionele $ 350 zijn. Yeezy Boost 750 Light Brown (Chocolate) startpagina nu voor meer foto's, de laatste info en release details. Een nieuwe colorway van de gel Lyte 3 heeft onlangs opgedoken. adidas ultra boost Gesynchroniseerd met de Asics Gel Lyte 3 Kingfisher, wordt gezegd dat de schoen is geïnspireerd door de kleine kleurrijke vogels die smullen van zeevruchten. Nu, hier is een gedetailleerde kijk op de schoen. Ingewikkeld om de tonale route te nemen, komt de schoen gekleed in een aqua blauwe colorway met een gecraqueleerd ontwerp om het wat extra diepte te geven en het uiterlijk van water na te bootsen. Het contrast van het uiterlijk van de schoen is de tong, de voering en het bovenste gedeelte van de hiel. Een tweekleurige [Image: adidas%20ultra%20boost-980smk.jpg] tussenzool en tonale veters rond het uiterlijk van de schoen.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016