Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
new balance greece online

#1
Ρίξτε μια πρώτη ματιά στο επερχόμενο Donat Be Angry x New Balance 992 Ανατομία καρδιάς. Παρουσιάστηκε από τον Joe Freshgoods (ιδιοκτήτης Don Be Be Mad), αυτή η συνεργατική επανάληψη του New Balance 992 διαθέτει ένα συνδυασμό Reds, Pinks και Beiges για να δημιουργήσει την καρδιά έμπνευση / θέμα. Στην πραγματικότητα, το παπούτσι είναι κατασκευασμένο από σουέτ, ηγέτης και πλέγμα. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν την επωνυμία DBM στις γλώσσες, new balance greece online καθώς και τρία διαφορετικά σύνολα κορδονιών. Το New Balance κυκλοφόρησε μια πληθώρα χρωμάτων Completely new Balance 992 καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020. Ο τελευταίος χρωματισμός που βλέπετε παραπάνω θα μπορούσε επίσης να είναι και η πιο τολμηρή επανάληψη. Μαύρο, γκρι και βολτ χρώμα, αυτό το Completely new Balance 992 ξεκινά με ένα μαύρο και γκρι άνω κατασκευασμένο από πλέγμα, σουέτ και δέρμα.

Η αναβίωση του vintage team ZX από την zamberlan δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς κάτι νέο να μπει στο μείγμα. Αυτή την εβδομάδα, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά σε ένα άλλο επερχόμενο χρώμα του ZX4000_4D, αυτή τη φορά ρίχνοντας την κομψή σιλουέτα σε ένα μείγμα φωτεινών τόνων, συμπεριλαμβανομένου ενός εκπληκτικού πράσινου «Easy Mint». Η Adidas παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα τεχνολογία μεσαίας σόλας πέρυσι. Adidas ZX 4000 4D φτηνός Σχεδιασμένο σε συνεργασία με το Carbon της Καλιφόρνια, απίστευτα νέα μεσαία σόλα έχουν πάρει το μυαλό πολλών sneakerheads, καθώς πολύ λίγοι άνθρωποι κατάφεραν να πάρουν τα χέρια τους σε ένα ζευγάρι μέχρι στιγμής. Ωστόσο, εάν οι φήμες είναι αληθινές, όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν.

Το Adidas EQT Support ADV Mid είναι η τελευταία επανάληψη του μοντέλου EQT Support και είναι τώρα διαθέσιμο σε ένα τέλειο καλοκαιρινό χρώμα της Sparkle / Core Black-Turbo. Με πλεκτό επάνω μέρος με κολάρο που μοιάζει με κάλτσα, το πλεκτό σχέδιο καλύπτεται με τη φωτεινή κίτρινη απόχρωση μαζί με τούρμπο ροζ τόνους που φαίνονται στο τμήμα της φτέρνας. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ταινία ταινίας Three Whipping στις πλευρές, γλωττίδες έλξης τακουνιού, μια χυτή λευκή ενδιάμεση σόλα Three Whipping και εξωτερική σόλα από μαύρο καουτσούκ με περισσότερες αναδυόμενες ροζ. Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι από εσάς, το adidas eqt φτηνός greece ADV 91-16 Art Basel θα είναι ένα αποκλειστικό Fine art Basel που θα δοθεί σε τυχερούς ανθρώπους που παρευρίσκονται. Με άλλα λόγια, δεν μπορείτε να αγοράσετε το παπούτσι, μπορείτε να τα κερδίσετε μόνο. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς.

Απόλυτα έτοιμο για το καλοκαίρι, αυτό είναι το Onitsuka Competition OK Basketball Lo σε ένα πολύχρωμο χρώμα. Εμπνευσμένο από ρετρό παπούτσια μπάσκετ, το OK Basketball Minimal είναι κατασκευασμένο από την Konbu, ένα κλωστοϋφαντουργικό προϊόν που αναπτύχθηκε από την Komatsu Seiren (ιαπωνική εταιρεία κατασκευής υφασμάτων). Το Onitsuka Tiger παρουσιάζει μια σύγχρονη έκδοση του κλασικού μοντέλου Onitsuka που ονομάζεται, onitsuka tiger φθηνα greece το Horizonia σε ένα συνδυασμό χρωμάτων Midnight Blue και Citrus. Η νέα σιλουέτα συνδυάζει εικονικά σχεδιαστικά στοιχεία από μοντέλα κληρονομιάς. Το αποτέλεσμα είναι ένα ενημερωμένο παπούτσι από άποψη σχεδιασμού και τεχνικών προδιαγραφών. Μεταξύ των ενημερωμένων τεχνικών προδιαγραφών υπάρχουν τα ένθετα FuzeGEL και επίσης το OrthoLite για ανώτερη εμπειρία άνεσης.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016