Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adidas yeezy boost 350 v2 φθηνές ελλάδα

#1
Μια άλλη διαρροή Yeezy Drop 2020 είναι εδώ για τη σεζόν Fall 2020 με το adidas Yeezy Boost 380 "Azure" να εμφανίζεται σήμερα. Το mba Yeezy Boost 380 Increase είναι προφανώς επόμενο για τη μάρκα Yeezy. Με μια χούφτα νέα χρώματα που έχουν ήδη προγραμματιστεί για φέτος, όπως οι εκδόσεις Glow in the Dark και Pepper, μια άλλη νέα έκδοση είναι εδώ που διαθέτει ένα κοινό θέμα τώρα από την Kanye. Με το όνομα "adidas yeezy boost greece Azure" που σημαίνει "ανοιχτό μπλε χρώμα", αυτό το 380 επιλέγει το νεοσύστατο χρώμα Yeezy του καφέ και του μπλε. Διαθέτοντας ένα πάνω μέρος από καφέ και σκούρο μπορντό, μια φωτεινή μπλε λωρίδα πλημμυρίζει το μεσαίο πόδι σε κανονικό στιλ 380.

Το adidas Yeezy Boost three hundred and fifty V2 "Eliada" είναι ένα επικείμενο χρώμα της δημοφιλούς σιλουέτας Yeezy και έχει προγραμματιστεί να πέσει αυτό το φθινόπωρο. Με γήινες αποχρώσεις με πορτοκαλί και καφέ χρώμα στο πάνω μέρος του Primeknit, το μοντέλο είναι επίσης εξοπλισμένο με καουτσούκ σόλα από καουτσούκ που περικλείει την επένδυση Boost. Εάν αναρωτιέστε, το ψευδώνυμο "Eliada" μεταφράζεται σε "God Knows", το οποίο είναι ένα νεύμα στην πνευματική σύνδεση του Kanye West. Το mba Yeezy Boost 350 A HUGE SELECTION OF "Zyon" τελικά θα κάνει ντεμπούτο αυτό το μήνα μετά από αναβολή και θα είναι προσφέρεται σε πλήρες οικογενειακό μέγεθος. adidas yeezy boost 350 v2 φθηνές ελλάδα Χάρη σε μια αισθητική που μοιάζει με πτώση με το συνδυασμό γκρι και γήινων αποχρώσεων σε όλη την κατασκευή του Primeknit, η ξεχωριστή πλευρική λωρίδα του μοντέλου είναι ιδιαίτερα χρωματισμένη σε μαύρο χρώμα.

Το New Balance άνοιξε τις πόρτες σε ένα νέο concept store στο Τόκιο. Ονομάστηκε "T-HOUSE", ο χώρος σχεδιάστηκε από τον Tsunemu Nagasaka, ο οποίος αντλεί έμπνευση από παραδοσιακά ιαπωνικά τσαγιέρες - το "T" στο "T-HOUSE" σημαίνει "Τόκιο" και "Υπερβατικό" -- για να αντικατοπτρίζει το πνεύμα της φιλοξενίας Η εξωτερική πρόσοψη του καταστήματος διατηρείται καθαρή και ελάχιστη, με τονικές συρόμενες πόρτες που κρύβουν μια σκοτεινή ξύλινη είσοδο. Στο εσωτερικό, ωστόσο, new balance ελλάδα sales υπάρχει ένα ρουστίκ σύμπλεγμα από ξύλινα φωτιστικά που καταλαμβάνουν μια διώροφη δομή, χτισμένη από αναμορφωμένα πλαίσια που λαμβάνονται από μια αποθήκη 122 ετών στη Σαϊτάμα. Ο πρώτος όροφος είναι ο όροφος του καταστήματος, ενώ ο δεύτερος όροφος χρησιμοποιείται ως χώρος γραφείου για την ομάδα σχεδιασμού του Brand new Balance στο Τόκιο. Οι προσφορές στον πρώτο όροφο περιλαμβάνουν μια καλή επιμέλεια εποχιακών υποδημάτων, ιαπωνικό τσάι και κεραμική.

Το Brand new Balance έχει δώσει στους 1500 και 920 ένα κομψό "γεωμετρικό" makeover, συνέχεια του πακέτου "Berry Lime" που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την ετικέτα. Πριν από το ντεμπούτο ενός τρίο νέων 327 colorways, η New Balance κυκλοφόρησε μια νέα λήψη στα 1,500 της σιλουέτα. Το κλασικό πάνινα παπούτσια Made in UNITED KINGDOM 1500 είναι ντυμένο με μεταλλικό ασημί δερμάτινο πάνω μέρος, new balance 1500 ελλάδα online μια απόκλιση από το συνηθισμένο ομαλό δέρμα από δέρμα χοίρου που χρησιμοποιείται στη σιλουέτα. Το μεταλλικό ασημί δέρμα κάθεται δίπλα σε γκρι πλέγματα και πάνελ σουέτ, τα οποία κάθονται πάνω σε όλο το μήκος λευκή ενδιάμεση σόλα με απορρόφηση ENCAP. Στη συνέχεια, το πάνινο παπούτσι τελειώνει με κεντήματα New Balance στη φτέρνα και τη γλώσσα, καθώς και ένα κεντημένο 1500 στο πλαϊνό του πάνελ.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016