Create an account


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
air jordan φθηνές ελλάδα

#1
Σε μια συνεργατική προσπάθεια, η Missoni συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με το Converse για να σας φέρει δύο πολύχρωμες επαναλήψεις στο Converse All Movie star Hi και στο Chat All Star Ox. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα που προέρχονται από τις συνεργατικές προσπάθειες των Missoni και Converse. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, και τα δύο άνω μέρη θα είναι σε μια πολύχρωμη στολή που αποτελείται από ένα μοτίβο chevron πλυσίματος. Το Converse All Movie star Hi θα διατίθεται σε μοβ, μπλε και λευκό, ενώ το Converse All of Star Ox έρχεται σε μια πολύ ευρύτερη γκάμα χρωμάτων που περιλαμβάνουν, all star converse greece αλλά δεν περιορίζονται σε, μοβ, μπλε, πορτοκαλί, ροζ και κιρκίρι. Και τα δύο ζευγάρια της συνεργασίας θα συνοδεύονται από το συνηθισμένο κουτί από καουτσούκ foot και τη μοναδική μονάδα μαζί με τονικά κορδόνια που ταιριάζουν με το χρώμα της κρέμας που βρίσκεται κάτω από.

Το Air Jordan 11 Minimal IE «Black Cement» θα είναι μια νέα κυκλοφορία που παίρνει το θέμα από το εμβληματικό «Black Cement» Air Jordan three or more. Διαθέτοντας συνδυασμό μαύρου, γκρι και κόκκινου χρώματος. Αυτό το air jordan φθηνές Greece Low IE διαθέτει μαύρο στη βάση ενώ η εκτύπωση ελέφαντα προσγειώνεται στις επικαλύψεις. Επιπλέον, έχουμε κόκκινο στο εσωτερικό της γλώσσας και Jumpman. Άλλες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν το White στη μεσαία σόλα και μια ημιδιαφανή εξωτερική σόλα. Το Air Jordan 11 Minimal «White Bred» συνδυάζει δύο κλασικές κυκλοφορίες, αλλά σε χαμηλή φόρμα και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2020. Αυτό το Weather Jordan 11 Low έρχεται ντυμένο με ένα λευκό, Πανεπιστήμιο Συνδυασμός κόκκινου, μαύρου και αληθινού κόκκινου χρώματος.

Έχουμε δει τα επερχόμενα Air Max 1 και Air max tn 95 της DENHAM και της Nike και τώρα έχει επίσης εμφανιστεί ένα Air Max 90. Ο Jeanmaker ξεχωρίζει για τη συνεργασία και κάνει μια τεράστια δήλωση στην κοινότητα των shoes. Αυτή η έκδοση έρχεται επίσης με ειδικές συμβουλές υπέρυθρων με τις οποίες θα ερωτευτούν πολλά sneakerheads. Διαθέτει ανώτερες επικαλύψεις τζιν με βάση το Color nike air max ανδρικά Ecru, χρησιμοποιούνται σε όλες τις επικαλύψεις και το σήμα Nike Swoosh. Με τη Nike να γιορτάζει την 30η επέτειο από το αγαπημένο του ανεμιστήρα Air Max 90, δεν υπάρχει καμία έλλειψη ντεμπούτου νέων color designs φέτος. Σήμερα, έχουμε μια πρώτη ματιά στο φωτεινό νέο συνδυασμό χρωμάτων "Lucky Green", που έρχεται σύντομα.

Καθώς ο κόσμος αρχίζει σιγά σιγά να επιστρέφει στο φυσιολογικό, βλέπουμε ευτυχώς τις ημερομηνίες κυκλοφορίας του sneaker να ταιριάζουν σε όλους τους τομείς. Το Air Jordan 5 "Alternate Grape", το οποίο πιθανότατα θα αντιμετώπιζε καθυστερήσεις εάν πέσει λίγους μήνες πριν, air jordan φθηνές ελλάδα πρόκειται να προσγειωθεί τόσο παγκοσμίως όσο και εδώ στις ΗΠΑ αργότερα αυτή την εβδομάδα, Πρώτα φημολογείται τον Δεκέμβριο του 2019, το εναλλακτικό Air Nike jordan 5 "Bel - Το Air ”κυκλοφορεί τελικά το Σάββατο 15 Αυγούστου. Φαινομενικά μια συνέχεια ενός ζευγαριού από το 2013 που ονομάστηκε ομιλητικά το ίδιο ψευδώνυμο, το επικείμενο ρετρό Air Jordan είναι εκφραστικά εκφραστικό. Το "λευκό" στο πάνω μέρος της σιλουέτας θέτει το σκηνικό για εντυπωσιακές πινελιές. Μεταξύ αυτών, εναλλάσσονται λογότυπα "Racer Pink" και "Ghost Green" Jumpman στη γλώσσα και τη φτέρνα, καθώς και το σήμα "23" στο πλευρικό τακούνι.
Reply



Forum Jump:


Users browsing this thread:
1 Guest(s)

Forum software by © MyBB Theme © iAndrew 2016